Martes 13 de abril

I Noche de microteatro en el CC Drassane

I Noche de microteatro en el CC Drassane

Teatro breve en el XII Festival MUTIS en el Centre Cívic Drassanes 19:30h. Entrada inversa.

TIC (Tinder Institution Center)

TIC (Tinder Institution Center)

Teatro breve en el XII Festival MUTIS de la mano de la Cía. App les Femmes en el CC Drassanes. Emda ingresa en una clínica de desintoxicación de una aplicación de citas, después de aparecerle un tic que le impide seguir con su vida cotidiana. Ahí conoce a 1918, una robot que la someterá a una serie de pruebas para que logre superar su adicción. Fotografía de Josep Tobella. Reserva previa para las cuatro piezas de microteatro en el enlace adjunto.

Obrint portes, de Clàudia Prat

Obrint portes, de Clàudia Prat

Teatre breu al XII Festival MUTIS de la Cia. Parapapà entreteniment. al CC Drassanes. La Rosa i el Carles coincideixen a l'ascensor del bufet d'advocats on van a separar-se. Reserva prèvia per a les quatre peces de microteatre a l'enllaç adjunt.

Verkami per a un fill, de Marina Font

Verkami per a un fill, de Marina Font

Teatre breu al XII Festival MUTIS de la Cia. la Cadena al CC Drassanes. Ella és actriu, desitja ser mare, però creu que s’ha quedat embarassada quan no ho esperava. Se n’adona que tenir un fill li suposa un problema econòmic que la faria renunciar als escenaris. O no...? Un munt de variables li esclaten al cap i assaltaran l’escenari analitzant què coi fa que no es pugui permetre un fill. Reserva prèvia per a les quatre peces de microteatre a l'enllaç adjunt.

El polsador, de Guillem López

El polsador, de Guillem López

Teatre breu al XII Festival MUTIS de la Cía. Malalts de teatre al CC Drassanes. Un artefacte amb estranyes propietats cau, per casualitat, en mans de dues amigues. El poder d'aquest polsador és tal, que arribarà a posar en perill la seva amistat, ja que a través d'ell, descobriran petits secrets que fins ara romanien ocults. Reserva prèvia per a les quatre peces de microteatre a l'enllaç adjunt.

Laboratorios Washla o hay que matar a pa

Laboratorios Washla o hay que matar a pa

Pieza de la Compañía Del Otro Lado. En un futuro distópico, la realidad ha sido tomada. Únicamente la nave de los laboratorios y sus tres particulares residentes se sostienen en ella bajo la puesta en marcha de contradictorios protocolos. Para ellos, viajar a la infancia, hacer la guerra o volver a amar, no tendrá sentido si no se recupera primero la realidad. En un acto simple. Matar a papá. CC Cotxeres i Borell. 20h. Entrada: 10€ anticipada / 12€ entrada general.